marți, 2 noiembrie 2010

Noiembrie, te iubesc

Ia uite Noiembrie, genialul noiembrie.

A inceput bine in sinea lui si in sinea mea, desi aparent e cam nasol de la inceput.
Am asteptari maaaari de la tine, novembre, tu nu m'ai dezamagit niciodata de 2 ani incoace. Am emotii, dar anul asta nu prea are ce sa ma surprinda... Fat-Frumos nu mai e, e cu prietena care a avut grija sa ii fie alaturi 2 ani de zile ;;) la bine si la greu, e cu prietena care a fost langa el cand i'a fost greu si cand se simtea singur si cand ii era teama;;) dar sa nu mai comentez, ca oricum asta e o regula generala : sa fii cu cei care te folosesc si sa mai fii si chior.

Ideea generala a acestei luni este sa ma simt bine, of course. Nu conteaza cum si in ce fel, ci conteaza cattttt si mai ales sa fie cat mai bine si pentru trup si pentru suflet. Un pahar de ceva-bun face mereu minuni si o melodie de miscat fizicul cu talent :))

Noiembrie plin de evenimeeeeente [din pacate, si aiurea, gen inceput de teze si o tona de lucrari], dar a 10'a supravietuieste mult mai bine si mai superficial. Am gasit cu ce sa'mi ocup sufletul, iar scoala are alocata doar o bucatica de creieras.

Noiembrieeee, adu'mi ceea ce am nevoie si fa'ma bine cum numai tu stii pentru ca...pentru ca sweet november, pentru ca sunt iubita de cineva, de oricine intr'o gramada de feluri, pentru ca iubesc pe toata lumea in felul meu, pentru ca te iubeeesc, noiembrie ;;). Si pentru ca esti ultimul noiembrie de copil de 16 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu