miercuri, 12 ianuarie 2011

Sex on fire

King Of Leon - Sex on fire

Asculta mai multe audio diverse



E atunci cand totul incepe cu o respiratie pronuntata pe gatul tau.
Si deodata simti ca iti doresti mai mult, tot mai mult, apoi te gandesti daca poti avea mai mult, dar gandul dispare intr'o secunda. Peretii ti se par muti, goi, reci, adevarate refugii pentru gandul tau fierbinte. Pentru ca sangele iti zvacneste in tample si mintea ta prefigureaza dorinte atat de ascunse, incat atunci cand ies la iveala rosesti, dar doar o clipa.

Intensitatea momentului creste. Vezi, auzi, simti; iti doresti. Vrei sa strangi, sa cuprinzi, sa intri, sa iesi, sa musti, sa mangai. Vrei tot ce ai in fata ta, dar nu ai stiut pana acum. Vrei sa ataci, vrei sa te lasi invins, vrei sa te daruiesti, sau vrei sa te pierzi. La inceput e totul despre tine...despre dorinta si nebunia ta, e vorba despre o dorinta egoista care se pierde atunci cand incepi cu prima atingere.

Uiti de toata lumea, iubesti, urasti in acelasi timp, esti insetat de trupul celuilalt. Orbesti, te lasi prada sentimentelor, momentului, incepi sa respiri sacadat, puternic, fierbinte. Nu stii daca asta e iubire, nu stii daca esti tu cel care musti din trupul celuilalt cu atata ardoare, nu mai stii de tine. Peretii, camera, patul, toate pastreaza un parfum vag al amandurora, un parfum de care nici nu stiai ca exista. E ceva complet nou, e ca si cum ai fi legat la ochi si obligat sa il prinzi pe celalalt in cateva secunde...

In goana ta nebuna, iti arunci ceasul, telefonul, hainele iti cad; oricum realitatea palpaie slab, singura amintire a ei este, poate, sangele fierband in tample. Si cand in sfarsit atingi, te pierzi, te pierzi in nestire si e ca un drog: devii dependent de atingeri, buze, cuvinte apasate, maini stranse puternic, delir.
Nu te saturi niciodata, timpul nu'ti ajunge, trupul nu ti se potoleste. Intotdeauna, te trezesti intr'o realitate difuza, respirand adanc, cu inima cenusa - amintirea focului de ieri. Si niciodata nu vei sti daca a fost iubire sau altceva, daca ai fost tu sau altcineva, niciodata nu vei distinge, doar simti.
Niciodata nu iti vei aminti tot ce s'a intamplat, decat ca intr'un vis, decat atunci cand vei simti persoana potrivita. Tu nu stiu, poate nu te va lasa orgoliul, dar trupul tau va sti cine este adevaratul celalalt.

Si acum iti simt atingerea puternica, buzele fierbinti, trupul cald. Toate dorindu'ma, muscandu'ma, avandu'ma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu