marți, 8 februarie 2011

Zi obisnuita, sau nu prea.

Postare speciala cu 2 melodii :)

Smiley - Pe unde iti umbla inima

Asculta mai multe audio diverseAstazi a fost obisnuit...acelasi drum pana in statie, un pic mai cald ca de obicei, ce'i drept, dar nimic nou (care sa fie cu adevarat frumos). O nebunie in autobuz, o nebunie pe strazi, o nebunie la scoala, o nebunie peste tot. Da' cica asa e frumos la 17 ani, "ne traim viata" pana nu ne'o traieste altu'.

Aceeasi plictiseala, aceleasi fetze care cereau un pat si'o perna, aceeasi cafea de dimineata-singurul lucru care imi place cu adevarat. Doar ca...toata ziua am avut o dorinta sufocanta de a spune 'te iubesc'. Nu am mai avut sentimentul asta de mult timp, ba chiar nu cred ca l'am avut atat de aprins. Oricum nu cred ca as fi putut, pentru ca imi simteam cuvintele in piept, apoi pe limba si cam atat. As fi vrut sa sun, dar m'am razgandit. As fi vrut sa dau un mesaj, dar nu, nu... As fi vrut sa scriu un mail, dar oare ce'o zice? Nu, mai bine nu acum, ca nu sunt pregatita, e doar ceva trecator. Si totusi n'as mai vrea aceasta sufocare, aceasta dorinta, aceasta tendinta de a vedea totul in cineva care a fost acolo candva, pentru ca ce garantie am ca va ramanem langa mine tot timpul? Nici eu nu am garantia ca pot iubi toata viata, eu spun te iubesc pentru ca asa simt (doar) in momentul respectiv. 'N'as vrea sa mint.' Cum as putea sa promit ceva atat de mare?

Si poate ca ar fi bine sa imi deschid sufletul, si poate ca ar fi bine sa spun ce simt macar in momentul respectiv. Si poate ar fi bine sa nu imi ascund nici macar mie ceea ce e inauntrul meu, poate ar fi bine sa nu ma mai apar instinctiv, pentru ca pana la urma e momentul meu pe care poate vreau sa il impart cu tine. Si cel mai bine ar fi sa nu imi mai fie frica..pentru ca am facut atatea greseli incat una nu mai strica, totul e un lant de alegeri gresite care nasc cele mai frumoase povesti.

Daca nu mai ai timp? Daca maine se intampla ceva si nu ai spus tot ce ai avut pe suflet? De ce sa pleci cu inima grea? De ce sa ma lasi cu ganduri chinuitoare si sufletul neimpacat? De ce sa nu'ti spun? De ce mi'e frica? Nu o spune cand e prea tarziu. Daca ma inveti sa te iubesc, te invat sa ma iubesti.

P.S. Te iubesc. Te iubesc?

taxi-invata-ma sa iubesc

Asculta mai multe audio diverse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu