sâmbătă, 26 februarie 2011

Schimbare...

Guess Who - Eu tu si restul lumii

Asculta mai multe audio diverseMereu ne plangem ca avem nevoie de o schimbare... Ca nimic nu e potrivit si ca vrem altceva. De fapt, treaba este asa de simpla; noi nu avem curajul sa facem o schimbare, nici sa o acceptam. De ce? Pentru ca asa e omul, nimic nu il schimba...Chiar daca observi ceva diferit la cel de langa tine, e doar o alta latura a lui, pe care nu o cunosteai. Niciodata celalalt nu va face ceva nou, ci doar va face ceva necunoscut tie si poate chiar si lui.

E vorba de cum il faci tu sa se simta, de cate laturi noi din el insusi este dispus sa iti arate, cate sentimente si emotii este dispus sa imparta cu tine. E, probabil un lucru pe care tu il consideri ca nu l'a facut pana acum, deci o schimbare. Nu, nu prea e o schimbare, e doar felul in care tu ai reusit sa il descoperi, sa il simti, sa il ghicesti, e felul in care i'ai alungat teama macar putin si i'ai ascultat gandurile, chiar daca erau despre meciul de aseara sau cat de indragostit a fost de nu stiu ce loc din copilarie sau cine mai stie ce. E vorba de tine si cum il faci sa se simta. De aici teama lui ca ai putea sti prea multe despre el, ca il ghicesti cand se asteapta mai putin, de aici inceputul iubirii pentru tine pe care nu stie cum sa ti'o arate si de care cat ar vrea sa fugaaa...

Cam asta e ce voiam sa spun astazi... Ca oamenii nu se schimba, doar ca exista cineva pentru fiecare din noi care scoate ce avem mai frumos in suflet si pun pariu ca niciunul habar n'avea de ce poate sa "dea". E cineva care ne cunoaste, poate fara sa vrea, e cineva care te simte cu adevarat si te vrea exact asa cum esti.

Despre tine cine stie totul? Cine stie ce simti, ce vrei sa spui chiar si cand taci?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu